lørdag den 15. januar 2011

11 tegn på at han er en god kæreste

1. Han fortæller om sin dag
Han er måske ikke særlig snakkesalig, men han deler alligevel altid sine oplevelser og tanker med dig, fordi han vil have dit besyv med. Han er ærlig, og siger ikke bare det, han ved, du gerne vil høre. Hvis det har været en lortedag på arbejdet, så siger han det - og er der ikke sket noget specielt, fortæller han alligevel en sjov, men uvigtig historie fra kantinekøen.

2. Han respekterer dig
Måske forstår han dig ikke altid, og måske er han tit uenig i det, du siger. Men han respekterer dig og din holdning. Selv om I har forskellige opfattelser og meninger, og selv om I kommer op at diskutere, glemmer han aldrig, hvor meget han holder af dig. Han ved, at der skal være plads til uenigheder i et forhold.





3. Han viser sine følelser for dig
Ligegyldigt om I er derhjemme, ude at handle eller på besøg hos andre, viser han, hvor dejlig han synes, du er. Han kan simpelthen ikke lade være med at holde dig i hånden, have en arm om dig, blinke til dig eller kysse dig på kinden, uanset om I bare er jer selv, eller der er masser af mennesker omkring jer. For ham er der meget få situationer, hvor han ikke lige kan snige et kys eller et kærligt klap ind.

4. Han sørger for, du har det godt
Måske er han smadret efter en hård dag, men han vil alligevel sørge for at spørge ind til dig og finde ud af, om han kan gøre noget for dig. Måske har du brug for et kærligt råd eller en massage - og hvis han vurderer, det er nødvendigt, vil han gå meget langt for at behage dig.

5. Han får dig til at grine
Han har humor, og han ved, hvordan han får dig til at smile. Hvis du er bekymret eller trist til mode, kan han altid muntre dig op - men han kender også grænserne og ved, hvornår det er okay at joke, og hvornår han skal være seriøs. Ofte kan han dog få dig til at grine, selv om du ikke var forberedt på det!

6. Du slapper af i hans selskab
- Og han slapper af i dit. Hvis han får dig til at føle dig tilpas, som du er, og du ikke stræber efter at være på en bestemt måde, når han er i nærheden, er det et tegn på, at han er en god for dig. Når du er sammen med ham, kan du være ligeglad med, om du siger tingene på en korrekt måde, ser top shinet ud eller kommer til at stille et dumt spørgsmål - for du ved, at han elsker dig præcis, som du er.

7. Han lytter til dig
Du kan se og mærke, at han hører efter, når du fortæller ham noget - om det så handler om et sygt familiemedlem, jobskifte, eller at du så en sjov hund på vej ned i kiosken. Intet er for stort eller for småt til hans opmærksomhed. Han er oprigtigt interesseret i dig og alt, der har med dig at gøre.

8. Han er ikke arrogant
Han er ydmyg og vil have jer begge til at lykkes. Naturligvis har han sat nogle mål for sig selv, som han gerne vil opnå, og han forstår også at være stolt af sin egen fortjeneste, når det går godt - men han praler aldrig og slet ikke på bekostning af dig. Han gør dig stærkere, når han støtter dig i at nå dine mål eller drømme, og han ser ikke sig selv som værende bedre end andre.

9. Han spørger til dine interesser
Måske er hverken keramik, ridning eller Zumba blandt hans største passioner - og det bliver de nok heller ikke - men det er vigtigt for ham at vide, hvad du involverer dig i og kan lide. Han går ikke op i dine interesser, men det gør du, og han går op i dig. Derfor bruger han gerne tid på at sætte sig ind i, hvad du laver, hvorfor og hvem du er sammen med.

10. Han er sød over for dine venner
Han ved, hvor vigtige dine venner og veninder er for dig, og derfor vil han gerne vise dem, at han er en god fyr, der er til at være i nærheden af. Derfor sørger han for at skrue charmen på, når I er sammen med dine veninder og at joke med dine venner, så han bliver 'godkendt'. Hvis de kan lide ham, er der nemlig større chance for, at I bliver sammen.

11. Han har et godt forhold til familie og venner
Det siger, at man kan se, hvordan en mand vil behandle sin kæreste på den måde, han behandler sin mor. Det kan der være noget om. Hvis han har et godt forhold til familie og venner, viser det, at han går op i familieværdier og kan blive en god kæreste, ægtemand og far. Alle familier har op og nedture - hvis han er god til at holde hovedet koldt i den slags situationer, vil han gøre det samme for dig.

Kilde: http://style.dk.msn.com/article/71208-11-tegn-er-han-en-god-kaereste?page=1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar